ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟ

DSC07915

Στο κλειστό της Νεάπολης που για μια ακόμη φορά ήταν γεμάτο ο Παγγεραγωτικός δεν τα κατάφερε και έχασε από την Παλλήνη με 3-1 σετ. Η ομάδα της Λέσβου σε ένα παιχνίδι που ήταν ισοδύναμη με την αντίπαλο της δεν μπόρεσε να αποφύγει τα λάθη και το μη τελείωμα των σετ, αυτών που δείχνουν πως είναι δικά της με αποτέλεσμα να της στοιχίσουν τη νίκη δίχως κιόλας να πάρει τίποτα από το ματς.

Το 1ο σετ ξεκίνησε με την ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή να είναι νευρική και να δίνει το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να πάνε στο πρώτο τεχνικό τάιμ-άουτ με τέσσερις πόντους μπροστά. Η προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα της Μυτιλήνης δεν καρποφόρησε τελικά παρά του ότι έφτασε στον πόντο και αυτό γιατί τα λάθη ήταν αυτά που έδωσαν την άνεση στην Παλλήνη να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-21.

Το 2ο σετ αν και εξελισσόταν όπως και το πρώτο μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ δηλαδή με τα λάθη των γηπεδούχων το σκορ δεν ξέφευγε για λογαριασμό της Παλλήνης. Έτσι τα κορίτσια της Μυτιλήνης μπόρεσαν και γύρισαν το σετ στο τέλος με όπλο την πολύ καλή επίθεση τους και με τη δημιουργία ενός μικρού σερί να το κερδίσουν με 25-21.

Το 3ο σετ ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα της Παλλήνης η οποία πήρε μεγάλη διαφορά στο σετ και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια μετά το δεύτερο τεχνικό ταιμ-άουτ του Παγγεραγωτικού κατέληξε στην αθηναϊκή ομάδα με 25-20.

Στο 4ο σετ η ομάδα της Μυτιλήνης μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει το παιχνίδι να χαθεί και κατάφερε με όπλο την επίθεση της να πάρει διαφορά πέντε πόντων στο πρώτο τεχνικό ταιμ-άουτ. Όμως το άγχος και τα αβίαστα λάθη έβαλαν την Παλλήνη πάλι στο ματς αφού πήγε αυτή προηγούμενη στο δεύτερο τεχνικό ταιμ-άουτ με βραχεία κεφαλή. Από εκείνο το σημείο του σετ έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων με τον Παγγεραγωτικό να περνάει μπροστά 21-20 αλλά και πάλι να χάνει το σετ μέσα από τα χέρια του, σημείο που πρέπει να δουλευτεί πολύ αφού με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή έχει χάσει πολλούς βαθμούς.

Τα σετ:

1ο σετ: 4-8 , 15-16 , 19-21 , 21-25.

2ο σετ: 6-8 , 14-16 , 21-20 , 25-21.

3ο σετ: 3-8, 8-16 , 18-21 , 20-25.

3ο σετ: 8-4, 15-16 , 21-20 , 22-25.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone