ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

SNOOKER W.CH. 2017 6h

Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ το οποίο διεξάγεται στο Κρούσιμπιλ Θίατερ του Σέφφιλντ στην Αγγλία και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 1 Μαίου περνώντας στην φάση των 16 όπου οι νικητές των ζευγαριών και στα δύο ταμπλώ θα βγαίνει  όταν κάποιος παίκτης φτάσει πρώτος στα 13 frame. Ο Ρόνι Ο΄Σάλλιβαν απέκτησε σοβαρό πλεονέκτημα τεσσάρων frame στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης του με τον Σων Μέρφυ και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην κατάκτηση του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή μετά από τέσσερα χρόνια. Στον άλλο αγώνα ο Κάιρεν Γουίλσον εκμεταλλευόμενος το σούπερ ξεκίνημα κατακτώντας τα πέντε πρώτα frame είδε την αντίδραση του Στιούαρτ Μπίνγκαμ παγκόσμιου πρωταθλητή του 2015 να κατακτά τα επόμενα τρία και να κάνει την μονομαχία τους εντελώς απρόβλεπτη για την συνέχεια. Τα αποτελέσματα:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ( στα 10 νικηφόρα frame )

Α΄ΤΑΜΠΛΩ

ΜΑΡΚ  ΣΕΛΜΠΥ – ΦΕΡΓΚΑΛ  Ο΄ΜΠΡΑΙΕΝ  10 – 2  

ΡΑΙΑΝ  ΝΤΕΙ – ΞΙΑΟ  ΓΚΟΥΟΝΤΟΝΓΚ  4 – 10

ΝΗΛ  ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ – ΝΟΠΟΝ  ΣΑΕΝΓΚΧΑΜ  10 – 4

ΜΑΡΚΟ  ΦΟΥ – ΛΟΥΚΑ  ΜΠΡΕΣΕΛ  10 – 9

ΣΩΝ  ΜΕΡΦΥ – ΓΙΑΝ  ΜΠΙΝΓΚΤΑΟ  10 – 8

ΡΟΝΙ  Ο΄ΣΑΛΛΙΒΑΝ – ΓΚΑΡΙ  ΓΟΥΙΛΣΟΝ  10 – 7

ΛΙΑΝΓΚ  ΓΟΥΕΝΜΠΟ – ΣΤΙΟΥΑΡΤ  ΚΑΡΡΙΓΚΤΟΝ  10 – 7

ΝΤΙΝΓΚ  ΤΖΟΥΝΧΟΥΙ – ΖΟΥ  ΓΟΥΕΛΟΝΓΚ  10 – 5

Β΄ΤΑΜΠΛΩ

ΣΤΙΟΥΑΡΤ  ΜΠΙΝΓΚΑΜ – ΠΗΤΕΡ  ΕΜΠΝΤΟΝ  10 – 5

ΚΑΙΡΕΝ  ΓΟΥΙΛΣΟΝ – ΝΤΕΗΒΙΝΤ  ΓΚΡΕΙΣ  10 – 6  

ΜΑΡΚ  ΑΛΛΕΝ – ΤΖΙΜΥ  ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ  10 – 8

ΤΖΟΝ  ΧΙΓΚΙΝΣ – ΜΑΡΤΙΝ  ΓΚΟΥΛΝΤ  10 – 6

ΜΠΑΡΥ  ΧΩΚΙΝΣ – ΤΟΜ  ΦΟΡΝΤ  10 – 3

ΑΛΙ  ΚΑΡΤΕΡ – ΓΚΡΕΙΑΜ  ΝΤΟΤ  7 – 10

ΑΝΤΟΝΙ  ΜΑΚ ΓΚΙΛ – ΣΤΕΦΕΝ  ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ  2 – 10

ΤΖΑΝΤ  ΤΡΑΜΠ – ΡΟΡΥ  ΜΑΚΛΕΟΝΤ  8 – 10

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ( στα 13 νικηφόρα frame )

Α΄ΤΑΜΠΛΩ

ΜΑΡΚ  ΣΕΛΜΠΥ – ΞΙΑΟ  ΓΚΟΥΟΝΤΟΝΓΚ

ΝΗΛ  ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ – ΜΑΡΚΟ  ΦΟΥ

ΣΩΝ  ΜΕΡΦΥ – ΡΟΝΙ  Ο΄ΣΑΛΛΙΒΑΝ  2 – 6 σε εξέλιξη

ΛΙΑΝΓΚ  ΓΟΥΕΝΜΠΟ – ΝΤΙΝΓΚ  ΤΖΟΥΝΧΟΥΙ

Β΄ΤΑΜΠΛΩ

ΣΤΙΟΥΑΡΤ  ΜΠΙΝΓΚΑΜ – ΚΑΙΡΕΝ  ΓΟΥΙΛΣΟΝ  3 – 5 σε εξέλιξη 

ΜΑΡΚ  ΑΛΛΕΝ – ΤΖΟΝ  ΧΙΓΚΙΝΣ

ΜΠΑΡΥ  ΧΩΚΙΝΣ – ΓΚΡΕΙΑΜ  ΝΤΟΤ

ΣΤΕΦΕΝ  ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ – ΡΟΡΥ  ΜΑΚΛΕΟΝΤ

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone