ΒΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2019 ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

U19 2019 DRAW PRO

Πραγματοποιήθηκε στην Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των προκριματικών της διοργάνωσης UEFA U19 CHAMPIONSHIP για τη περίοδο 2018-2019 με την εθνική Ελλάδος Νέων να κληρώνεται σε βατό όμιλο που μπορεί να πάρει την πρόκριση. Το γκρουπ είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό της φετινής διοργάνωσης όπου πριν από λίγες βδομάδες στο Ηράκλειο Κρήτης , η Ελλάδα ως διοργανώτρια πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση μαζί με την Ρουμανία αφήνοντας εκτός τις Ρωσία και Γιβραλτάρ. Η κλήρωση της Εθνικής στην προκριματική φάση στον δρόμο για το 2019 είναι η παρακάτω ενώ αναμένεται να ορισθεί ποια χώρα θα διοργανώσει τα παιχνίδια του ομίλου:

13ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Στην προκριματική φάση συνολικά είναι 13 όμιλοι από τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο τα παιχνίδια των οποίων θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2018. Στην επόμενη φάση την λεγόμενη elite round οι 26 χώρες θα συναντήσουν τις Πορτογαλία και Γερμανία που έχουν πάρει την απευθείας πρόκριση. Από την elite round όπου θα υπάρχουν 7 όμιλοι των τεσσάρων και τα παιχνίδια της οποίας θα γίνουν την Άνοιξη του 2019 θα προκριθούν μόνο η πρώτη κάθε ομίλου. Οι επτά ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του Ιουλίου του 2019 θα συναντήσουν την Αρμενία η οποία ως διοργανώτρια χώρα έχει περάσει απευθείας στη τελική φάση.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone