ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2019 ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

U17 2019 DRAW PRO

Πραγματοποιήθηκε στην Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των προκριματικών για τη διοργάνωση UEFA U17 CHAMPIONSHIP για την περίοδο 2018-2019 και η εθνική Ελλάδος Παίδων κληρώθηκε σε όμιλο που έχει πολλές ελπίδες να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η διοργανώτρια χώρα των παιχνιδιών του ομίλου και οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εντός των ημερών:

12ος ΟΜΙΛΟΣ: ΒΕΛΓΙΟ – ΕΛΛΑΣ – ΛΕΤΟΝΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Συνολικά είναι 13 όμιλοι τα παιχνίδια των οποίων θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2018 και από τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι για την elite round.  Εκεί την Άνοιξη του 2019 θα βρουν την Αγγλία και την Γερμανία οι οποίες έχουν πάρει την πρόκριση άνευ αγώνος σχηματίζοντας 8 ομίλους των τεσσάρων. Την πρόκριση για τα γήπεδα της Ιρλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση τον Μάιο του 2019 θα πάρουν οι οκτώ πρώτες από κάθε όμιλο και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι. Υπόψιν ότι από την τελική φάση της Ιρλανδίας θα βγουν και ποιες χώρες θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 19 για το οποίο ακόμα δεν έχει ορισθεί από την FIFA η διοργανώτρια χώρα.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone