ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ

ΕΛΛΑΣ Β 2017-18 33η α

Κατά την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League η Αναγέννηση Καρδίτσας γνώρισε την ήττα στην Πάτρα από την Παναχαική και η παραμονή πλέον θα κριθεί από το αποτέλεσμα της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Η ΑΣΑ αιφνιδιάσθηκε στα πρώτα λεπτά και πριν συμπληρωθεί ένα δεκάλεπτο είχε δεχθεί δύο τέρματα. Η μείωση του σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους δεν απέδωσε τίποτα αφού με την έναρξη της επανάληψης δέχθηκε άλλο ένα , μην μπορώντας να αντιδράσει. Τώρα η ΑΣΑ μετά τα αποτελέσματα και των άλλων αγώνων εάν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν την ενδιαφέρουν το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι αντίπαλοι της στην μάχη της σωτηρίας , καταφέρνοντας να παραμείνει στην κατηγορία. Αν δεν κερδίσει τότε πρέπει να έχει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αιγινιακό ώστε οποιαδήποτε ισοβαθμία να της δώσει την σωτηρία. Όλα αυτά ισχύουν με την υπάρχουσα αγωνιστική κατάσταση των ομάδων αφού εάν προκύψει αφαίρεση βαθμών από ομάδες λόγω της επιτήρησης και της υποβολής φακέλλων θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

Το φιλμ του αγώνα :

3΄ΓΚΟΛ 1-0. Μετά από σέντρα του Πολίμου κάνει το κοντινό σουτ ο Μωραίτης και σκοράρει.

5΄ΓΚΟΛ 2-0. Μετά από σέντρα του Πολίμου πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι ο Κυνηγόπουλος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα.

23΄Καλή ευκαιρία για την ΑΣΑ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπιτέλη πιάνει κεφαλιά ο Μπούσδρας που περνά λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

25΄Ευκαιρία για την Παναχαική όταν το μακρινό σουτ του Φωτάκη πέφτει και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκέκας.

38΄ΓΚΟΛ 2-1. Μετά από μπάσιμο στην περιοχή ο Σουντουρά περνά και τον Χαλκιά και σε άδεια εστία σκοράρει.

53΄ΓΚΟΛ 3-1. Μετά από πάσα του Πολίμου κάνει το πλασέ μέσα στην περιοχή ο Φωτάκης και σκοράρει.

63΄Πολύ καλή ευκαιρία για την Παναχαική όταν στο μακρινό δυνατό σουτ του Αντωνακόπουλου κάνει σωτήρια απόκρουση ο Γκέκας ο οποίος πετάχθηκε στο παραθυράκι της εστίας του.

78΄Ευκαιρία για την Παναχαική όταν το μακρινό σουτ του Μασούρα διώχνει σε κόρνερ ο Γκέκας.

84΄ΓΚΟΛ 4-1. Μετά το σουτ εκτός περιοχής από τον Μωραίτη η μπάλα βρίσκει στον Κωνσταντινόπουλο και αφού ξεγελάσει τον Γκέκα καταλήγει στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Χαλικάς – Ντάσιος , Λουμπαρδέας , Σωτηράκος , Πολίμος – Μουστακόπουλος , Πλέγας , Φωτάκης ( 81΄Μαστραντωνάκης ) – Κυνηγόπουλος ( 67΄Μασούρας ) , Μωραίτης , Αντωνακόπουλος ( 75΄Αργυρόπουλος ).

Στον πάγκο έμειναν: Μπαμπούνης , Μπουτζίκος , Πολυχρόνης , Κωνσταντακόπουλος.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βαζάκας): Γκέκας – Μούτσιος ( 81΄Χατζής ) , Μπούσδρας , Τζέκος , Κωνσταντινόπουλος – Σουντουρά , Σταματάκης , Μπιτέλης – Πλαβούκος ( 76΄Καραγιάννης ) , Χαντζάρας , Κονέ ( 11΄Πλούμης ).

Στον πάγκο έμειναν: Κατσίκας , Φλεβάρης , Κρανής , Ντάγκρας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σωτηράκος , Φωτάκης , Λουμπαρδέας , Ντάσιος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σωτηράκος ( 88΄) με δεύτερη κίτρινη.

 

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone