Ο ΚΑΙΡΕΝ ΓΟΥΙΛΣΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ

SNOOKER W.CH. 2017 7h

Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ το οποίο διεξάγεται στο Κρούσιμπιλ Θίατερ του Σέφφιλντ στην Αγγλία και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 1 Μαίου με την διεξαγωγή της φάσης των 16 όπου οι νικητές των ζευγαριών και στα δύο ταμπλώ θα βγαίνουν όταν κάποιος παίκτης φτάσει στα 13 νικηφόρα frame. Ο πρώτος παίκτης που το κατάφερε ήταν ο Κάιρεν Γουίλσον ο οποίος σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς απέκλεισε τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015. Σε υπόλοιπα παιχνίδια τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη μετά το δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης οι Ρόνι Ο΄Σάλλιβαν και Ντινγκ Τζουνχούι έχουν το προβάδισμα ώστε και αυτοί να περάσουν στην προημιτελική φάση ενώ ο Μαρκ Άλλεν μετά το πρώτο μέρος έχει το προβάδισμα απέναντι στον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Τζον Χίγκινς. Τα αποτελέσματα:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ( στα 10 νικηφόρα frame )

Α΄ΤΑΜΠΛΩ

ΜΑΡΚ  ΣΕΛΜΠΥ – ΦΕΡΓΚΑΛ  Ο΄ΜΠΡΑΙΕΝ  10 – 2  

ΡΑΙΑΝ  ΝΤΕΙ – ΞΙΑΟ  ΓΚΟΥΟΝΤΟΝΓΚ  4 – 10

ΝΗΛ  ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ – ΝΟΠΟΝ  ΣΑΕΝΓΚΧΑΜ  10 – 4

ΜΑΡΚΟ  ΦΟΥ – ΛΟΥΚΑ  ΜΠΡΕΣΕΛ  10 – 9

ΣΩΝ  ΜΕΡΦΥ – ΓΙΑΝ  ΜΠΙΝΓΚΤΑΟ  10 – 8

ΡΟΝΙ  Ο΄ΣΑΛΛΙΒΑΝ – ΓΚΑΡΙ  ΓΟΥΙΛΣΟΝ  10 – 7

ΛΙΑΝΓΚ  ΓΟΥΕΝΜΠΟ – ΣΤΙΟΥΑΡΤ  ΚΑΡΡΙΓΚΤΟΝ  10 – 7

ΝΤΙΝΓΚ  ΤΖΟΥΝΧΟΥΙ – ΖΟΥ  ΓΟΥΕΛΟΝΓΚ  10 – 5

Β΄ΤΑΜΠΛΩ

ΣΤΙΟΥΑΡΤ  ΜΠΙΝΓΚΑΜ – ΠΗΤΕΡ  ΕΜΠΝΤΟΝ  10 – 5

ΚΑΙΡΕΝ  ΓΟΥΙΛΣΟΝ – ΝΤΕΗΒΙΝΤ  ΓΚΡΕΙΣ  10 – 6  

ΜΑΡΚ  ΑΛΛΕΝ – ΤΖΙΜΥ  ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ  10 – 8

ΤΖΟΝ  ΧΙΓΚΙΝΣ – ΜΑΡΤΙΝ  ΓΚΟΥΛΝΤ  10 – 6

ΜΠΑΡΥ  ΧΩΚΙΝΣ – ΤΟΜ  ΦΟΡΝΤ  10 – 3

ΑΛΙ  ΚΑΡΤΕΡ – ΓΚΡΕΙΑΜ  ΝΤΟΤ  7 – 10

ΑΝΤΟΝΙ  ΜΑΚ ΓΚΙΛ – ΣΤΕΦΕΝ  ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ  2 – 10

ΤΖΑΝΤ  ΤΡΑΜΠ – ΡΟΡΥ  ΜΑΚΛΕΟΝΤ  8 – 10

ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ( στα 13 νικηφόρα frame )

Α΄ΤΑΜΠΛΩ

ΜΑΡΚ  ΣΕΛΜΠΥ – ΞΙΑΟ  ΓΚΟΥΟΝΤΟΝΓΚ

ΝΗΛ  ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ – ΜΑΡΚΟ  ΦΟΥ

ΣΩΝ  ΜΕΡΦΥ – ΡΟΝΙ  Ο΄ΣΑΛΛΙΒΑΝ  6 – 10 σε εξέλιξη

ΛΙΑΝΓΚ  ΓΟΥΕΝΜΠΟ – ΝΤΙΝΓΚ  ΤΖΟΥΝΧΟΥΙ  7 – 9 σε εξέλιξη

Β΄ΤΑΜΠΛΩ

ΣΤΙΟΥΑΡΤ  ΜΠΙΝΓΚΑΜ – ΚΑΙΡΕΝ  ΓΟΥΙΛΣΟΝ  10 – 13 

ΜΑΡΚ  ΑΛΛΕΝ – ΤΖΟΝ  ΧΙΓΚΙΝΣ   5 – 3 σε εξέλιξη

ΜΠΑΡΥ  ΧΩΚΙΝΣ – ΓΚΡΕΙΑΜ  ΝΤΟΤ

ΣΤΕΦΕΝ  ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ – ΡΟΡΥ  ΜΑΚΛΕΟΝΤ

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone