ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

U19 2018 DRAW ELITE ROUND

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της elite round για τη διοργάνωση UEFA U19 CHAMPIONSHIP 2017-2018 με συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδος Νέων. Η Εθνική μας κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο έχοντας να αντιμετωπίσει την Τσεχία η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της προηγούμενης διοργάνωσης , την Ιταλία και την Πολωνία , με την αποστολή της να είναι πάρα πολύ δύσκολη. Από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο η πρώτη της βαθμολογίας και αυτές που θα προκριθούν θα συναντήσουν την διοργανώτρια της τελικής φάσης Φινλανδία  στα γήπεδα της οποίας το χρονικό διάστημα 16-29 Ιουλίου 2018 θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Οι όμιλοι που σχηματίστηκαν είναι οι παρακάτω χωρίς ακόμα να έχουν οριστεί οι διοργανώτριες χώρες του κάθε ομίλου αλλά και οι ημερομηνίες για τα παιχνίδια του κάθε ομίλου:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ

2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΣΚΟΠΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ

3ος ΟΜΙΛΟΣ: ΤΣΕΧΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΣ – ΠΟΛΩΝΙΑ

4ος ΟΜΙΛΟΣ: ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

5ος ΟΜΙΛΟΣ: ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΚΟΣΣΟΒΟ

6ος ΟΜΙΛΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

7ος ΟΜΙΛΟΣ: ΔΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ

Υπόψιν ότι από την τελική φάση της Φινλανδίας οι πέντε πρώτες χώρες ( αυτές των δύο ημιτελικών και η νικήτρια του αγώνα μπαράζ των τρίτων ομάδων των δύο ομίλων ) θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 το οποίο ακόμα δεν έχει ορισθεί από την FIFA που θα πραγματοποιηθεί.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone