ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018 (video)

MUNDIAL 2018 ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Έγινε γνωστό το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 το οποίο ξεκινά σε τρεις βδομάδες στα γήπεδα της Ρωσίας. Η συνεργασία της FIFA και της SONY MUSIC  έφερε ως τελικό αποτέλεσμα το << LIVE IT UP >> με την φωνή των Γουίλ Σμιθ , Νίκυ Τζαμ , Έρα Ιστρέφι και παραγωγή του μεγάλου DJ Diplo το οποίο θα ντύσει ηχητικά για ένα ολόκληρο μήνα αρχικά τα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια αλλά και κατ΄επέκταση ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Το επίσημο μουσικό βίντεο του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι διαθέσιμο μία βδομάδα πριν την έναρξη της διοργάνωσης δηλαδή την Πέμπτη 7 Ιουνίου.

<< Είναι τιμή να σας ζητηθεί να παίξετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2018. Αυτό το παγκόσμιο γεγονός φέρνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο μαζί για να χαμογελάσουν , να γελάσουν και να βιώσουν μαγεία. Η συνεργασία με τους Nicky , Diplo και Era σε αυτή την πίστα αντιπροσωπεύει την αρμονία , τις εκλεκτικές γεύσεις και τα είδη που συναντιούνται. Στο τέλος της ημέρας , θέλουμε απλά να δούμε τον κόσμο του χορού >> , δήλωσε ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός , τραγουδοποιός και καλλιτέχνης Γουίλ Σμιθ.

<< Η καταγραφή του επίσημου τραγουδιού για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA είναι ένα επίτευγμα ζωής. Πολλοί καλλιτέχνες δεν έχουν το προνόμιο να μπορούν να πουν ότι είναι μέρος αυτού. Είμαι τόσο περήφανος και χαρούμενος , μπορώ να πω στους γέροντες μου ,το έκανα >>, σχολίασε ο Nicky Jam , ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της λατινικής μουσικής και έναν νικητή του Latin Grammy.

<< Η συμμετοχή στο 2018 FIFA World Cup Official Song είναι μια απίστευτη και συναρπαστική εμπειρία μέχρι στιγμής. Δουλεύοντας παράλληλα με ταλαντούχους καλλιτέχνες όπως τους Diplo , Will Smith και Nicky Jam , για τους οποίους έχω τον τεράστιο θαυμασμό , ήταν καταπληκτικά και τόσο διασκεδαστικά. Είμαι και ένας τεράστιος φίλαθλος ποδοσφαίρου, οπότε δεν μπορώ να περιμένω παρά να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο >> , σημείωσε η ανερχόμενη Αλβανοκοσοβάρα ποπ τραγουδίστρια Έρα Ιστρέφι.

Η παράδοση ενός επίσημου τραγουδιού χρονολογείται από το 1966 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στην Αγγλία με ένα τραγούδι για την πρώτη επίσημη μασκότ <<World Cup Willie>>. Από τότε το Επίσημο Μουσικό Πρόγραμμα και η Επίσημη Μασκότ έχουν καταστεί όλο και πιο σημαντική συνιστώσα της εκδήλωσης , παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για τους περισσότερους φίλαθλους του ποδοσφαίρου να ταυτιστούν με τη μεγαλύτερη εκδήλωση single sport στον κόσμο.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone