ΤΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΗΡΕ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ Β 2018-19 2η ε

Στο παιχνίδι που έκλεισε την δεύτερη αγωνιστική της Football League και το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα η γηπεδούχος Παναχαική πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 1-0 σε βάρος της Σπάρτης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον 29χρονο επιθετικό μέσο Ευθύμιο Αργυρόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος με μία ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το φιλμ του αγώνα:

10΄Ευκαιρία για την Παναχαική όταν σε σουτ του Παπατόλιου μέσα στην περιοχή πέρασε πάνω από την εστία άουτ.

29΄Ευκαιρία για την Παναχαική όταν ο αφύλακτος μέσα στην περιοχή Μωραίτης καθυστέρησε να κάνει το σουτ το οποίο έφυγε άουτ.

37΄Ευκαιρία για την Παναχαική όταν σε σέντρα του Ντάσιου έπιασε γυριστή κεφαλιά ο Βλάχος που μπλόκαρε ο Σταματόπουλος.

38΄Ευκαιρία για την Σπάρτη όταν σε σουτ του Στογιάνοβιτς μπλοκάρει ο Σούλης.

42΄Πολύ καλή ευκαιρία για την Παναχαική όταν ο Σταματόπουλος έκανε διαδοχικές αποκρούσεις σε σουτ του Μαυριά και του Μωραίτη.

58΄Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαική όταν σε σέντρα του Σταμόπουλου έκανε το σουτ ο Ελευθεριάδης μέσα στην περιοχή για να βρει το οριζόντιο δοκάρι.

68΄Καλή ευκαιρία για την Παναχαική όταν το διαγώνιο σουτ του Κολ μέσα στην περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σταματόπουλος.

81΄ΓΚΟΛ 1-0. Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Σούλης – Ντάσιος ( 46΄Πολίμος ) , Τσελεπίδης , Λουμπαρδέας , Σταμόπουλος – Παπατόλιος , Κολ , Πλέγας ( 46΄Αργυρόπουλος ) – Μαυριάς , Ελευθεριάδης , Μωραίτης ( 63΄Κυνηγόπουλος ).

ΣΠΑΡΤΗ (Τσερνίσοβ): Σταματόπουλος – Κολτσίδας , Βλάχος , Κοζάκης , Φραγκούλης – Τιεντσέ , Στογιάνοβιτς , Βλαχομήτρος , Σαραντόπουλος ( 26΄Κωνσταντινόπουλος ) – Μαντζίρις ( 74΄Καψάσκης ) , Καινούργιος ( 57΄Αρώνης ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αργυρόπουλος – Τιεντσέ , Κοζάκης , Καινούργιος , Αρώνης.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone