ΤΡΕΝΟ ΑΝΟΔΟΥ Ο ΒΟΛΟΣ

ΕΛΛΑΣ Β 2018-19 16η β

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Football League για την ομάδα του Βόλου η οποία πέρασε νικηφόρα από την Άρτα επικρατώντας με 1-0 σε βάρος της ΑΕ Καραισκάκη. Το εύστοχο πέναλτι του Πίτου Γκαρσία με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήταν και αυτό που έκρινε την τύχη του ματς αφού οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ακολούθως φρόντισαν περισσότερο να κρατήσουν το αποτέλεσμα παρά να το αυξήσουν. Με την νίκη τους αυτή αλλά και σύμφωνα με τα άλλα αποτελέσματα , οι φιλοξενούμενοι γίνονται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απευθείας άνοδο παίρνοντας προβάδισμα ένδεκα πόντων από τον δεύτερο στην βαθμολογία.

Το φιλμ του αγώνα:

13΄Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου πιάνει κεφαλιά ο Παντίδος για να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Μουργάνης.

14΄Ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν σε σουτ του Ψιάνου αποκρούει ο Μπουργάνης.

15΄Ευκαιρία για τον Βόλο όταν σε σέντρα του Ντεντάκη κάνει το κοντινό πλασέ ο Λ. Γκαρσία για αν περάσει άουτ.

23΄Ευκαιρία για τον Βόλο όταν σε σουτ του Ηλιόπυολου μπλοκάρει ο Στεφανάκος.

25΄Ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά από συνεργασία κάνει το σουτ ο Βουκμίροβιτς το οποίο περνά λίγο άουτ.

30΄ΓΚΟΛ 0-1. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή από τον Καπία.

82΄Ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν το σου του Μπαντέ από πλάγια θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος – Παπανίκου , Καπίας ( 62΄Μπαντέ ) , Ροντρίγκεζ , Παντίδος ( 88΄Σεράνο ) , Παναγιώτου – Μασούρας , Ψιάνος ( 72΄Γυφτοκώστας ) , Χούσος , Βουκμίροβιτς – Τζιώρας.

ΒΟΛΟΣ (Φερράντο): Μπουργάνης – Ντεντάκης , Δημόπουλος , Γκαλίτσιος , Ουνγιαλίδης – Πίτου Γκαρσία , Καμπαγιέρο ( 80΄Βασιλείου ) , Λ. Γκαρσία ( 55΄Ενγκουέμ ) , Πέντα ( 88΄Δόρης ) – Ηλιόπουλος , Μάντζης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μασούρας , Χούσος , Παναγιώτου – Ηλιόπουλος , Πέντα , Γκαλίτσιος , Δημόπουλος.
Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone