ΤΣΕΧΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

U21 2019 GROUP 8h

Για τον Α΄όμιλο της προκριματικής φάσης του ΕURO 2019 κάτω των 21 στον οποίο μετέχει και η αντίστοιχη Ελληνική ομάδα , η Τσεχία επικράτησε σε βάρος της Κροατίας και έκανε ένα καλό δώρο στην Εθνική μας. Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Εθνική μας να πάρει μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης μετά το 2002 , η βασική αντίπαλος μας Κροατική ομάδα έχασε έδαφος στην μάχη της πρώτης θέσης παραμένοντας στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την Ελλάδα. Η Εθνική Ελπίδων την ερχόμενη Τρίτη αντιμετωπίζει στην Ξάνθη την Τσεχία και καλείται να πάρει μια νίκη που μπορεί να αποδεικνύεται από βαθμολογικής σημασίας ως η μισή πρόκριση. Μια πρόκριση που οδηγεί στα γήπεδα της Ιταλίας το καλοκαίρι του 2019 όταν και θα διεξαχθεί η τελική φάση και θα την πάρουν μόνο η πρώτη ομάδα από τους εννέα συνολικά ομίλους. Το εισιτήριο της πρόκρισης θα διεκδικήσουν και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι οι οποίοι θα δώσουν αγώνες μπαράζ για να προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες περάσουν.

ΤΣΕΧΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ           2 – 1

Σκόρερ: 13΄Λίσκα , 71΄Χάσεκ – 62΄Καλέτα Καρ.

ΜΕΣΤΣΚΙ  ΣΤΑΝΤΙΟΝ             ΚΑΡΒΙΝΑ

ΤΣΕΧΙΑ (Λάβιτσκα): Στάνεκ – Βίεσνερ , Κραλ , Λίσκα , Κνέζλικ – Κουλχάνεκ – Χάσεκ , Σάτσεκ , Τρούμπατς ( 78΄Λάντρα ) , Μάσεκ ( 91΄Μπάκο ) – Πούλμπρακ ( 70΄Ζάγιτς ).

Στον πάγκο έμειναν : Στέισκαλ , Σούζνι , Κρατοσβίλ , Γκρανέσνι.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Γκράτσαν): Πόσαβετς – Κάρασιτς , Σίμιτς , Καλέτα Καρ , Σόσα – Μόρο , Μπάλιτς , Χαλίλοβιτς , Μπρεκάλο – Βλάσιτς ( 83΄Φιόλιτς ) , Κόριτς ( 62΄Μάγιερ ).

Στον πάγκο έμειναν : Λέτικα , Μάμιτς , Ρόγκουλιτς , Κάτιτς , Ουρέμοβιτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κνέζλικ , Μάσεκ – Μάγιερ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ( 6 αγ. )

1.ΕΛΛΑΣ                  16   19-2

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

2.ΚΡΟΑΤΙΑ             13   17-5

- — –  - – – – – – – – – – – – – – – – -

3.ΤΣΕΧΙΑ                10  10-9     5 αγ.

4.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ   7    6-6      5 αγ.

5.ΜΟΛΔΑΒΙΑ        3    5-16

6.ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ    0    1-20

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone