ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΙΟΛΙΚΟΥ

10430367_10204140027043102_6841947947457825237_n

Στη γνωστή διαφωνία που έχει προκύψει μεταξύ των δυο σωματείων Αιολικού και Ολύμπου Αγιάσου όσο αναφορά το θέμα του ποδοσφαιριστή Απόστολου Λαλά η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση.

«Με λύπη αλλά και προβληματισμό για το μέλλον του λεσβιακού ποδοσφαίρου, το οποίο κάποιοι εμφανέστατα πια, επιχειρούν να διαμορφώσουν στα μέτρα τους, για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους και να ικανοποιήσουν τα πάθη τους, ενημερωθήκαμε ότι το σωματείο του Ολύμπου Αγιάσου, κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιοτήτων Μεταγραφών της ΕΠΟ, που δικαίωνε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Απόστολο Λαλά.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας – και ο πρόεδρος μας προσωπικά – εκδήλωσαν δημοσίως την πρόθεση τους να στηρίξουν το σωματείο της Αγιάσου.

Επειδή είναι προφανές πως από την ενέργεια αυτή, η κατάσταση ξεφεύγει από την απλή υπόθεση του μέλλοντος ενός παιδιού σαν τον Απόστολο Λαλά, η διοίκηση του Αιολικού διαμηνύει με την ανακοίνωσή της αυτή, πως δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανένα εκβιασμό ούτε αυτών που φαίνονται μπροστά στην ομάδα, ούτε εκείνων που προφανέστατα τους υποκινούν. Άλλωστε για μια ομάδα όπως η Αγιάσος που διατείνεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα επιβίωσης , δεν είναι περίεργο να πληρώνει με τόση ευκολία το ιδιαίτερα «τσουχτερό» παράβολο της ένστασης και ένα διακεκριμένο δικηγόρο με έφεση στο αθλητικό δίκαιο;  Τους αφήνουμε όλους πλέον στην κρίση των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων.

Απλά να γνωρίζουν όλοι ότι ο Αιολικός θα προσπαθεί να αναδεικνύει το λεσβιακό ποδόσφαιρο έχοντας δεδομένο ήθος, σεβασμό στα σωματεία, στους θεσμούς και στις αρχές σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται…»  

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone