ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Επιστροφή Στρατή Δελόλμα στο Διαγόρα αφού τα βρήκε με τον Θόδωρο Παπαλόπουλο

delolmas-diagoras-1Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Διαγόρα τις τελευταίες μέρες βλέποντας ξανά στις εκδηλώσεις της ομάδας τον τέως  αρχηγό τους  τον Στρατή Δελόλμα να συμμετέχει στις προπονήσεις και απορούσαν πώς έγινε αυτό μετά την φυγή του παίκτη τον περασμένο Αύγουστο από την ομάδα και τα όσα είχαν σημειωθεί πηγαίνοντας στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Η μεταγραφή του τότε ακυρώθηκε ο παίκτης κινδύνεψε να τιμωρηθεί ακόμη και με δύο χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα αφού δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφή παίζοντας την ίδια χρονική περίοδο στον Διαγόρα και στο κύπελλο και σώθηκε χάρης στην προσπάθεια που κατέβαλε ο Ατρόμητος μέσω του νομικού του συμβούλου.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε και συζήτησε με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο τα βρήκαν έλυσαν την   όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους  και  η επιστροφή πλέον είναι γεγονός.

Ο Στρατής Δελόλμας που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή   που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τον Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός στον Διαγόρα να τον βοηθήσει να εκπληρώσει τον στόχο του.

Δεν αποκλείεται αν κριθεί έτοιμος ακόμη να παίξει και στο ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Αιολικό στο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς το οποίο θα κρίνει πολλά.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone