ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Μπαμ από το Βύρωνα Μόριας που αποκτά Καραδημητράκη – Νικολάϊ

aio-moria-4-0

Αν και ακόμη αργούμε κάπως να μπούμε στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα αυτός που φρόντισε πρώτος να ανοίξει τον χορό των μεταγραφών ήταν ο Βύρωνας Μόριας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosport έκλεισε και αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει δύο ονόματα παικτών που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα.

Ο ένας είναι ο 31χρονος αμυντικός μέσος  Στέλιος Καραδημητράκης ο οποίος μετά από μια θητεία σε ομάδες όπως ο Ερμής ο Αιολικός ο Ατρόμητος Αγ Μ  ο Άρης Πετρούπολης (Δ εθνική) και τελευταία του ομάδα ήταν η Ελπίδα Αγ Αναργύρων(τοπικό Αθήνας)  συμφώνησε σε όλα και αποτελεί για την ομάδα του Κωνσταντίνου μια καλή και ηχηρή μεταγραφή η οποία θα βοηθήσει την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε χρήση την χιλιομετρική απόσταση  πήρε απόσπαση από το σώμα στο οποίο υπηρετεί και συμφώνησε με την ομάδα της Μόριας που τον πλησίασε για συνεργασία μαζί  του.

Ο δεύτερος  που θα φορέσει την φανέλα του Βύρωνα   θα είναι ο  Βούλγαρος Στίβαν Νικολαϊ  αριστερός οπισθοφύλακας με θητεία σε ομάδα τοπικής κατηγορίας των Αθηνών. Είναι 21 ετών και οι πληροφορίες από τις δοκιμές που έγιναν κάνουν λόγω για αξιόλογο παίκτη που θα βοηθήσει.

Τα δελτία των δύο παικτών αναμένονται να εκδοθούν από την ΕΠΟ και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Κωνσταντίνου θα να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. .

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone