ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΛΛΑΣ 2019-20 23η α

Για την εικοστή τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο γηπεδούχος Πανιώνιος και η Ξάνθη έμειναν στην ισοπαλία άνευ τερμάτων παίρνοντας από έναν βαθμό έκαστος αλλά στην ουσία έχασαν από δύο. Στοχεύοντας για διαφορετικούς λόγους την νίκη και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν φτάσουν στην κατάκτηση της συνεχίζοντας την προσπάθεια τους τόσο ο Πανιώνιος για την παραμονή του στην κατηγορία όσο και η Ξάνθη για την είσοδο της στα play off της διοργάνωσης.

Το φιλμ του αγώνα:

Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη όταν μετά από σέντρα του Ντζουρίτσκοβιτς πιάνει κεφαλιά ο Στάρτζεον για να περάσει άουτ λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

12΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο όταν μπαίνει στην περιοχή ο Αραμπούλι και την στιγμή που κάνει το σουτ κοντράρεται από τον Κασάδο.

14΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο όταν το γυριστό σουτ του Αραμπούλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέφτει στην γωνία του και βγάζει σε κόρνερ ο Αμπάντ.

16΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο όταν σε βαθιά μπαλιά του Κόρμπου κάνει το γυριστό σουτ ο Τσιλούλης από την γωνία της μικρής περιοχής που περνά ψηλά άουτ.

50΄Ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε σέντρα του Σόσα πιάνει κεφαλιά ο Ντζουρίτσκοβιτς για να μπλοκάρει ο Κότνικ.

59΄Ευκαιρία για την Ξάνθη όταν το σουτ του Στάρτζεον από την γωνία της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Κότνικ.

63΄Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε σέντρα κάνει το σουτ ο Τερκί πλάγια και μέσα στην περιοχή για να πέσει στην γωνία του ο Κότνικ και να βγάλει σε κόρνερ.

91΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο όταν σε σέντρα του Ρέντζα πιάνει κεφαλιά ψαράκι ο Γρίβας η οποία περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

SUPERLEAGUE 1      ΕΛΛΑΣ  2019-20

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ     0 – 0  

Σκόρερ: -

ΓΗΠΕΔΟ  ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ            ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος  ( Αρκαδία )

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Κότνικ – Ρέντζας , Ντομίνγκεζ , Σταυρόπουλος , Λυμπεράκης – Κόρμπος ( 79΄Μιλόγεβιτς ) , Οικονομίδης – Εμμανουηλίδης ( 88΄Σίντι Αλί ) , Τσιλούλης ( 85΄Γρίβας ) , Παπανικολάου – Αραμπούλι.

Στον πάγκο έμειναν: Μαλέρμπ , Παπαγεωργίου , Σαραμαντάς , Δούμτσιος.

ΞΑΝΘΗ (Παράσχος): Αμπάντ – Στάρτζεον ( 84΄Φοσέ ) , Καρασαλίδης , Κασάδο , Σόσα – Καμαρά , Τερκί – Τειξέιρα , Ντζουρίτσκοβιτς ( 71΄Ντε Αμορίμ ) , Μπαριέντος ( 27΄Μουλέν ) – Κάστρο.

Στον πάγκο έμειναν: Σάο Μπέντο , Λισγάρας , Κοβάτσεβιτς , Φασίδης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιλούλης , Παπανικολάου , Οικονομίδης – Καρασαλίδης , Μουλέν , Σόσα , Κασάδο.
Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone