Διαγωνισμοί

Untitled-2 αντίγραφο

 

Όροι διαγωνισμού:

Η εταιρία genius advertising διοργανώνει για λογαριασμό του Lesvosport.gr  διαγωνισμό για 3 εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός.

Για να συμμετάσχεις στην κλήρωση γράψε  LS1 (κενό) ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54754.

Κάθε μήνυμα sms ισούται με μία συμμετοχή, κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει απεριόριστα μηνύματα sms. Κόστος συμμετοχής   1,48€/sms συμπ/νου φπα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00.

Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά στα γραφεία του lesvosport.gr  με τη  λήξη του διαγωνισμού. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα και τηλεφωνικά για τη παραλαβή των εισιτηρίων από τα γραφεία του Lesvosport (Π. Κουντουριώντου 47Γ) . Στη  περίπτωση όπου η επικοινωνία δεν είναι εφικτή με κάποιον από τους νικητές  μέχρι την 13:00 της ημέρας του αγώνα  τότε θα δοθεί στον πρώτον αναπληρωματικό .

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.