ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΜΑΤΑΣ

DSCN7877

Ένας  ακόμη προπονητής  από τον χώοι της Α” κατηγορίας  αυτή τη φορά  αποχώρησε από τον πάγκο ομάδας. Αν και τα  σύννεφα  είχαν πυκνώσει πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω των όχι και τόσο καλών αποτελεσμάτων την Τρίτη και επίσημα  ανακοινώθηκε το διαζύγιο ανάμεσα στις  δύο πλευρές. Ερμής και Μάριος Λουτραγώτης θα  βαδίσουν διαφορετικούς δρόμους με τον δεύτερο να κρατάει ως μια καλή ανάμνηση το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρσι  στην Β κατηγορία και ο Ερμής Παμφίλων επέστρεψε  στην μεγάλη κατηγορία. Τα αποτελέσματα όμως μέχρι τώρα δεν δικαίωσαν κανέναν και η λύση της συνεργασίας  ήταν αναμενόμενη.

Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο προπονητής έθεσε την παραίτηση του μετά το παιχνίδι με τον Αλκιβιάδη (1-1) αλλά η διοίκηση της ομάδας των Παμφίλων την έκανε  δεκτή την Τρίτη.
Μίλησε με Μάτα!
Στην διάδοχη κατάσταση το όνομα του Νίκου Μάτα βρίσκεται στο επίκεντρο και μάλιστα ο πρόεδρος του Ερμή ο Δημήτρης Μαμόλης του υπέβαλε επίσημη πρόταση να αναλάβει χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κρατά σε αναμονή τους ανθρώπους του Ερμή που θα ψάξουν και αλλού αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Την ομάδα την Τρίτη προπόνησε ο Απόστολος Κουγιουμτζής ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη προπονητή με τον διπλό ρόλο αυτόν του παίκτη και προπονητή στο εκτός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στον Πολιχνίτο.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone