ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΟΚΙΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΥΟ 2020 1 ΧΡΟΝΟΣ

Σαν σήμερα 24 Ιουλίου σε ένα χρόνο ακριβώς από τώρα στο Τόκιο θα πραγματοποιείται η τελετή έναρξης των XXXII Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στην Ιαπωνική πρωτεύουσα το διάστημα από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου 2020 με τους αθλητές και αθλήτριες όλων των Ολυμπιακών αγωνισμάτων να βρίσκονται στην διαδικασία της κατάκτησης του πολυπόθητου εισιτηρίου. Στο Τόκιο αναμένονται να μετέχουν περίπου 11100 αθλητές από 206 χώρες οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μετάλλια σε 339 αγωνίσματα των 33 αθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν. Μέχρι στιγμής 16 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα έχουν κατακτήσει το εισιτήριο πρόκρισης στην μεγάλη αυτή παγκόσμια διοργάνωση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ

Στίβος

Μιλτιάδης Τεντόγλου – Παρασκευή Παπαχρήστου – Κατερίνα Στεφανίδη – Νικολέτα Κυριακοπούλου

Ιστιοπλοία

Βύρων Κοκκαλάνης – Ιωάννης Μιτάκης – Βασιλεία Καραχάλιου – Μαρία Μπόζη / Ραφαηλίνα Κλωναρίδου

Σκοποβολή

Άννα Κορακάκη

Κολύμβηση

Απόστολος Χρήστου – Κρίστιαν Γκολομέεβ – Απόστολος Παπαστάμου – Άννα Ντουντουνάκη – 4χ100 ελ. ( Ανδρέας Βαζαίος – Κρίστιαν Γκολομέεβ – Ιωάννης Γεωργακάκης – Απόστολος Χρήστου )

 

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone