ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΙ ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ

ΕΛΛΑΣ Γ 2019-20 22η γ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Τρικάλων η οποία επικράτησε εντός έδρας σε βάρος του Θεσπρωτού και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Football league ανεβάζοντας την βαθμολογική διαφορά από την τρίτη θέση απομένοντας ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Οι Σακαφλιάδες καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα κατέκτησαν δίκαια την νίκη την οποία θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει πολύ νωρίτερα.

Το φιλμ του αγώνα:

Ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν το σουτ του Σταματή μέσα στην περιοχή πέρασε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν βγαίνει τετ α τετ ο Σταματής αλλά το σουτ που κάνει αποκρούει σωτήρια ο Κίναλης.

13΄Ευκαιρία για τον Θεσπρωτό όταν μετά από λάθος του Γιαννίτση κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή ο Κωνσταντίνου για να κοντραριστεί σε κόρνερ.

39΄ΓΚΟΛ 1-0. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη το οποίο υποδείχθηκε σε χέρι του Ζούρκου μέσα στην περιοχή.

52΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Θεσπρωτό όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντίνου πιάνει κεφαλιά ο Ντάλα Κόστα για να κάνει σωτήρια επέμβαση ο Ζαρόπουλος.

54΄Πολύ καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν σε πάσα του Τσίπρα κάνει από ευνοική θέση το σουτ ο Σταματής που περνά ψηλά άουτ.

82΄Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν ο Πέλκας βγαίνει τετ α τετ αλλά το σουτ που κάνει περνά άουτ.

83΄Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν βγαίνει τε α τετ ο Σταματής με τον Κόιναλη αλλά το σουτ που κάνει βγαίνει άουτ.

84΄ΓΚΟΛ 2-0. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Πελάεθ κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή ο Πέλκας και σκοράρει.

89΄Πολύ καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν το σουτ του Σανδραβέλη από καλή θέση βγάζει σε κόρνερ ο Κίναλης.

92΄ΓΚΟΛ 2-1. Μετά από έξοχο σουτ του Ντάλα Κόστα από πλάγια θέση η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Ζαρόπουλου.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος – Σανδραβέλης , Οικονομόπουλος , Γιαννίτσης , Βέρτζος , Ντόσης ( 86΄Νιάρος ) – Ριζογιάννης , Παπαγεωργίου – Πέλκας , Λώττας ( 75΄Πελάεθ ) , Τσίπρας ( 64΄Τεγούσης ) – Σταματής.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης – Δημήτρουλας , Ζούρκας , Κολτσίδας ( 58΄Ευθυμίου ) , Σερβιλάκης – Καμμένης , Μπίκας , Κωνσταντακόπουλος , Καζβιρόπουλος , Κωνσταντίνου ( 72΄Βουκμάνοβιτς ) – Κολλάς ( 20΄Ντάλα Κόστα ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαγεωργίου , Οικονομόπουλος – Ζούρκος , Καμμένης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ζούρκος ( 69΄) με δεύτερη κίτρινη.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone