ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

U21 2021 DRAW PRO

Πραγματοποιήθηκε στην Νιόν η κλήρωση της προκριματικής φάσης UEFA CHAMPIONSHIP U21 2021 και η κληρωτίδα είχε πολλά κέφια όσον αφορά το αποτέλεσμα της Εθνικής Ελπίδων. Η Ελληνική ομάδα κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο και ξαναβρίσκει αντίπαλο την Κροατία η οποία ήταν αυτή που δύο μήνες πριν την άφησε εκτός τελικής φάσης για την διοργάνωση του 2019 στην ισοβαθμία ( για να γίνει αυτό και τα δύο ματς απέναντι τους παίξαμε με παίκτη λιγότερο και πήραν την νίκη επί της Λευκορωσίας ενώ έχαναν μέχρι το 94ο λεπτό ). Η Εθνική καλείται να πάρει την ποδοσφαιρική της εκδίκηση και να είναι αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση ώστε να βρεθεί απευθείας στην τελική φάση τον Ιούνιο του 2021 η οποία θα διεξαχθεί από κοινού στα γήπεδα των Ουγγαρίας και Σλοβενίας. Οι χώρες χωρίστηκαν σε οκτώ ομίλους των έξι και σε έναν των πέντε ομάδων όπου μετά τις νικήτριες των ομίλων , οι δύο καλύτερες δεύτερες από όλους τους ομίλους θα μονομαχήσουν για το τελευταίο εισιτήριο με το οποίο θα συμπληρωθεί η δωδεκάδα που θα πάρει μέρος στα τελικά της διοργάνωσης. Ο όμιλος της Εθνικής είναι:

Δ΄ΟΜΙΛΟΣ: ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ – ΕΛΛΑΣ – ΣΚΩΤΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Τα παιχνίδια του ομίλου θα ξεκινήσουν στις 18 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 13 Οκτωβρίου 2020 ενώ τα παιχνίδια των play off θα διεξαχθούν στις 9 και 17 Νοεμβρίου 2020.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone