ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΣ Γ 2019-20 19η γ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Αιγάλεω η οποία στις καθυστερήσεις επικράτησε σε βάρος της Βέροιας για την δέκατη έκτη αγωνιστική της Football League. Ο 32χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός Ηλίας Τσιλιγγίρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκη στην ομάδα των Δυτικών προαστείων με τους οποίους πέρασε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσπάθεια παραμονής της στην κατηγορία. Αντίθετα η Βασίλισσα του Βορρά επιστρέφει στην βάση της χωρίς να πάρει τίποτα χάνοντας έδαφος στην μάχη της ανόδου μένοντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση.

Το φιλμ του αγώνα:

45΄Ευκαιρία για το Αιγάλεω όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη έπιασε κεφαλιά ο Σταματάκης που πέρασε άουτ.

46΄Ευκαιρία για το Αιγάλεω όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη μπλόκαρε ο Βοσνιάδης.

52΄Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια όταν ο Πέντα βγάζει τετ α τετ τον Πασά το σουτ του οποίου αποκρούει σωτήρια ο Σικαλιάς.

62΄Καλή ευκαιρία για την Βέροια όταν τα διαδοχικά σουτ των Πόζογλου και Παυλίδη βρήκαν πάνω σε αντίπαλα σώματα.

72΄Πολύ καλή ευκαιρία για την Βέροια όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πέντα πιάνει το σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή ο Βεργώνης για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Σικαλιάς.

93΄ΓΚΟΛ 1-0. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγγίρη το οποίο υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα στον σκόρερ από τον Πολύζο.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γράφας): Σικαλιάς – Σπυρόπουλος ( 35΄Ιωαννίδης ) , Συριόπουλος , Γκότοβος , Στάθης – Λάμπρου , Μαχαίρας , Σταματάκης , Καλλέργης ( 90΄Τσαφταρίδης ) – Γουερέ ( 72΄Μακρυγιάννης ) , Τσιλιγγίρης.
Στον πάγκο έμειναν: Σταματόπουλος , Μαγκάκης , Ντιαλλό , Μαρκολίνο.
ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης – Γεωργιάδης , Μαραγκός , Μπλέτσας , Πασάς – Μανιώτης , Βεργώνης , Πολύζος , Παυλίδης ( 83΄Κανούλας ) , Πέντα ( 79΄Καραγιάννης ) – Πόζοζγλου.
Στον πάγκο έμειναν: Πολίτης , Στάμου , Μουχάλης , Ζούρκος , Μεληκιώτης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλλέργης – Μανιώτης , Μπλέτσας , Πασάς , Γεωργιάδης.
Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone