Νωρίτερα από τα προβλεπόμενα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στον Ταρλά – Φιλικό με μεγάλη ομάδα στα εγκαίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

gipedo-ergasies-1

Με εντατικότατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης του Εθνικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Το LesvoSport.gr επισκέφθηκε τον Ταρλά και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της εταιρείας που εκτελεί το έργο, κ. Δημήτρη Πιπίνη.

Ο κ. Πιπίνης αφού μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Σταδίου, μας δήλωσε, ότι «εκτός συγκλονιστικού απροόπτου», οι εργασίες στον Ταρλά, θα ολοκληρωθούν πριν από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Όλα τα στάδια των εργασιών προχωρούν κανονικά…

Κάποιες δυσκολίες υπάρχουν ως προς τη συναρμολόγηση των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού λόγω έλλειψης χώρου, με δεδομένο ότι δεν γίνεται αυτοί να συναρμολογηθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να έρθει από την Αθήνα υπέρ – γερανός, ο οποίος θα διευκολύνει την τοποθέτηση των ηλεκτρολογικών πυλώνων φωτισμού.

Ακόμα, η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε σε περίπτωση προβλήματος στην ισχύ τάσης ρεύματος από τη ΔΕΗ, να υπάρχουν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, τα οποία θα μπορούν να λειτουργήσουν, για τις όποιες ανάγκες ρεύματος χρειαστούν, στη λειτουργία του σταδίου.

mixalakis tarlasΣύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του LesvoSport.gr, αν όλα πάνε καλά και όντως οι εργασίες ολοκληρωθούν έγκαιρα, η Καλλονή θα δώσει πανηγυρικό τόνο στα εγκαίνια του γηπέδου,δίνοντας ένα φιλικό αγώνα με μεγάλη ομάδα της Super League, ή αν χρειαστεί ακόμα και με μεγάλη ομάδα από το εξωτερικό.

Αυτό είναι επιθυμία του Προέδρου της ομάδας Νίκου Μιχαλάκη, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους της Λέσβου, να δουν έστω για μία φορά φέτος την ομάδα τους και να την χειροκροτήσουν.

gipedo-ergasies-2

 

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone