Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΕΛΛΑΣ Β 2020-21 PLAY OFF 4η β

Πατατράκ για την ομάδα της Ξάνθης και μεγάλη νίκη για τον εκπληκτικό Εργοτέλη. Στην μεταξύ τους μονομαχία η γηπεδούχος Θρακική ομάδα υπέστη οδυνηρή ήττα και από πρώτη στην βαθμολογία βρέθηκε στην τέταρτη θέση χωρίς πλέον να εξαρτάται από αυτήν η τύχη της ανόδου. Ένα τέρμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτό που έκρινε την έκβαση του παιχνιδιού. Η Κρητική ομάδα μπήκε και αυτή στο κόλπο της ανόδου αφού με νίκη της στην τελευταία αγωνιστική μέσα στην Νίκαια και νίκη της Ξάνθης επί της Λιβαδειάς , θα κλέψει την τελευταία αγωνιστική την άνοδο κάνοντας την σούπερ έκπληξη.

Το φιλμ του αγώνα :

Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη όταν το συρτό διαγώνιο σουτ του Παντελιάδη μέσα στην μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Κατσιμήτρος.

Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Έμπερτ πιάνει κεφαλιά ο Αθ. Παπάζογλου για να περάσει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

10΄Ευκαιρία για τον Εργοτέλη όταν το μακρινό σουτ του Μανουσάκη μπλοκάρει δύσκολα ο Ίτσο.

38΄Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε σέντρα του Τάτου κάνει την κεφαλιά ο Αθ. Παπάζογλου για να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

45΄Ευκαιρία για τον Εργοτέλη όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη πέφτει στην γωνία του ο Ίτσο και βγάζει σε κόρνερ.

46΄ΓΚΟΛ 0-1. Μετά το μακρινό δυνατό σουτ του Τσέλιου η μπάλα καταλήγει στην γωνία του Ίτσο.

50΄Ευκαιρία για την Ξάνθη όταν το σουτ του Τάτου από την γωνία της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Κατσιμήτρος.

69′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε σέντρα του Σιατραβάνη πιάνει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ο Καπνίδης για να βρει στο οριζόντιο δοκάρι ακολούθως στον Κατσιμήτρο και να απομακρυνθεί.

70΄Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε σέντρα του Τάτου κάνει το κοντινό σουτ ο Σιατραβάνης για να αποκρούσει ο Κατσιμήτρος.

ΞΑΝΘΗ (Τεννές): Ίτσο – Πέτροβιτς ( 53΄Καπνίδης ) , Τζούρμαν ( 53΄Σιατραβάνης ) , Βέρκερ , Παντελιάδης ( 69΄Ντίνας ) – Αν. Παπάζογλου , Θυμιάνης ( 53΄Δημούτσος ) , Έμπερτ , Τάτος – Αθ. Παπάζογλου , Μικελτάτζε ( 80΄Βόλτερς ).

Στον πάγκο έμειναν: Μπέντο , Στάθης , Τσαμπούρης , Έλιοτ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρ0ς – Κόλα , Μαζουλουξής , Μπάτζιος – Μπουρσέλης , Πέιος , Τσέλιος ( 68΄Κοκκίνης ) , Μπουτσάκης ( 46΄Αμπντουλάχι ) , Σερβιλάκης – Μανουσάκης ( 79΄Κωστανάσιος ) , Κόνραντ ( 61΄Πατρινός ).

Στον πάγκο έμειναν: Τζελέπης , Σαρρής , Κοκκίνης , Ποζατζίδης , Κουατένγκ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημούτσος , Σιατραβάνης , Τάτος – Κοκκίνης , Κωστανάσιος , Πέιος , Μπουρσέλης.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone