ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΤΤΑ Ο ΟΦΗ

ΕΛΛΑΣ 2019-20 ΦΙΛΙΚΑ ΟΦΗ-ΜΠΕΡΣΧΟΤ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την Μπερσχότ στο πρώτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους. Οι Κρητικοί ανέτοιμοι ακόμα και με όχι σχηματοποιημένο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχασε φυσιολογικά με 2-0 από την Βελγική ομάδα. Τα τέρματα στο πρώτο λεπτό και στα μισά του πρώτου ημιχρόνου αλλά και ελλείψεις στο κέντρο της αμυντικής γραμμής ήταν τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία του φιλικού παιχνιδιού. Πέραν της αγωνιστικής εικόνας εκείνο που ανησυχεί περισσότερο την Κρητική ομάδα είναι ο τραυματισμός του Κοσμά Τσιλιανίδη με τα ιατρικά αποτελέσματα να αναμένονται με πολύ αγωνία.

ΟΦΗ – ΜΠΕΡΣΧΟΤ     0 – 2

Σκόρερ: 1΄Μπρόνιο , 22΄Μας.

Οι δύο ενδεκάδες του ΟΦΗ που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς ήταν:

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου : Σωτηρίου – Μπράουν , Νάστος , Γιαννούλης , Κοροβέσης – Μεγιάδο , Σακόρ , Α. Ναμπί – Τσιλιανίδης ( 23΄Ντίνας ) , Σεμέδο , Σάσι.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου : Σωτηρίου ( 64΄Δερμιτζάκης ) – Μαρινάκης , Νάστος ( 70΄Περδίκης ) , Γιαννούλης , Μπολάκης – Οικονόμου , Σουρνάκης , Α. Ναμπί ( 64΄Σ. Ναμπί ) – Ντίνας , Σεμέδο ( 70΄Νοικοκυράκης ) , Πέρσον.
Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone