Συγχαρητήρια Αθανασίου στον ΑΙΟ για την άνοδο και πρόσκληση Γρυπιώτη για τον πρώτο αγώνα…

aio-athanasiou-gripiotis

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Γρυπιώτη, ο Λέσβιος Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον ίδιο και σε όλη την οικογένεια του ΑΙΟ, για την άνοδο της ομάδας της Μυτιλήνης, στην Γ” Εθνική Κατηγορία.

Ο Σταύρος Γρυπιώτης ανταπέδωσε με επιστολή, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί τον κ. Αθανασίου και τον προσκαλεί μάλιστα να παρευρεθεί στον πρώτο αγώνα που θα δώσει ο Αιολικός στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, όπου θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε τις δύο επιστολές:

sigxaritiria-athanasiou-aio

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συγχαρητήρια επιστολή που μας  αποστείλατε με την ευκαιρία της ανόδου του Αιολικού στις Εθνικές Κατηγορίες .

Η στήριξη σας στην ιστορική ομάδα του νησιού μας, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς στον Αιολικό Μυτιλήνης και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την προσπάθεια που ξεκινάμε να κάνουμε στην Γ´ Εθνική Κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να αναδείξουμε το μεγαλείο του Λεσβιακού Αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να παρευρεθείτε στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε στην Μυτιλήνη στο ιστορικό γήπεδο που ανακαινίστηκε χάριν στις δικές σας άοκνες και αξιοθαύμαστες προσπάθειες . Με την μεθοδικότητα και την επιμονή σας καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο γήπεδο-στολίδι για όλες τις ομάδες του νησιού που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες  όπως κατ´ επανάληψη έχετε τονίσει.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

 

Γρυπιώτης Σταύρος

Πρόεδρος ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone