ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ 2-3

εργ-οσφπ

Στο Παγκρήτιο στάδιο ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε τη νίκη στο 90′ από τον Εργοτέλη με σκορ 3-2. Το κύριο χαρακτηριστικό του ματς ήταν οι ανύπαρκτες άμυνες και το πολύ κακό παιχνίδι και των 2 ομάδων. Στοιχεία που το επιβεβαιώνουν τα στατιστικά του παιχνιδιού, βλέποντας τις 39 τελικές προσπάθειες που είχαν συνολικά και οι δύο μαζί(1 τελική ανά 2 λεπτά περίπου), αλλά και τα 85 λάθη συνολικά ( 1 λάθος ανά λεπτό περίπου).

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 10′ είχε δοκάρι με τον Μήτρογλου. Αμέσως μετά απάντησε τις ευκαιρίες ο Εργοτέλης με σουτ του Γιουσούφ που εξουδετέρωσε ο Ρομπέρτο. Στο 43′ προηγήθηκαν οι Κρητικοί με τον  Γιουσούφ και στο 45′ ισοφάρισε ο Μήτρογλου. Στο β” ημίχρονο με πολύ ωραίο σουτ του Χαντή στο 55′ προηγήθηκε πάλι ο Εργοτέλης και αφού έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 με τον Παμλίδη , ισοφάρισε στο 68′ με πέναλτι του Ντομίνγκεζ. Από εκείνη τη στιγμή το ματς έγινε ρωσική ρουλέτα και στο τέλος με γκολ του Μήτρογλου στο 90΄να πάρει τον αγώνα ο Ολυμπιακός με 3-2.

Μοιραστείτε την είδηση...Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone